Etiket Sonuçları: 2024

"Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı" konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerimiz bilgilendirilmiştir. Pano, afiş ve sosyal medya aracılığıyla da tanıtımlarımız devam etmektedir.

Kas

Akademik Takip Kurulu çalışmaları kapsamında okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz akademik takip kurulu koordinatör öğretmeni Mehmet KARAGÖZ'ün başlattığı ve öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde izleyecekleri yol haritası, okulumuzun hazırlık sürecindeki uygulamaları ve öğretmenlerimizin öğrencilere yapacakları koçluk gibi hususlar hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Olgun BOZ ise öğrencilerimizin sınava hazırlıkları sürecinde rehberlik servisinin uygulamaları hakkında bilgi vermiştir.

Öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.