Etiket Sonuçları: seminer

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Olgun BOZ tarafından  12. sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon ve kaygı gibi konularda seminer verilmiştir. Sınav öncesi öğrencilerimizin motivasyon ihtiyacı ve sınav stresiyle başa çıkmaları açısından verilen bu seminerden dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Olgun BOZ tarafından okulumuz öğretmen ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Etkili ders çalışma, etkili motivasyon" konulu bir seminer verilmiştir. Buna ek olarak öğrencilere yönelik MSÜ'nin tanıtımına yönelik çalışma ve bilgilendirmeler yapılmış, başvuru sürecinde öğrencilerimiz yönlendirilmiştir.

Kas

Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi 1982 mezunu eğitimci-şair-yazar Durmuş Koç okulumuz  öğrencileri ile buluştu.

Haz

Hedef 2022 kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik sınav kaygısı, motivasyon ve sınav stresi konularında Okulumuz Rehber Öğretmeni Erhan YILMAZ tarafından bir bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Seminer sürecinde öğrencilerin sınav kaygıları ve stresi ile başa çıkmal yöntemleri hakkında bilgiverek Erhan YILMAZ, öğrencilerin bu husustaki sorularına da cevap vermiştir. Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği seminer özellikle üniversite sınavına girecek son sınıf öğrencilerimiz için faydalı olmuştur.

Bu faydalı etkinlikten dolayı okulumuz Rehber Öğretmeni Erhan YILMAZ'a teşekkür ederiz.