Etiket Sonuçları: tanıtım

"Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı" konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerimiz bilgilendirilmiştir. Pano, afiş ve sosyal medya aracılığıyla da tanıtımlarımız devam etmektedir.

Ara

HEDEF YKS 2024 faaliyetleri kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversite tanıtım gezileri yapmaktayız.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatür Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen tanıtım günlerine okulumuzdan 12. sınıf öğrencileri de katılım göstermiştir.

Öğrencilerimizi hedeflerine daha motive bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca mezun öğrencilerimiz de zaman zaman okulumuza davet edilerek öğrencilerimize rehberlik etmektedir. Giresun Üniversitesi PDR bölümünde öğrenci olan Yusuf BİLGİN, okulumuza davet edilerek öğrencilerimizle buluşturulmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 11. sınıftan 12. sınıfa geçecek öğrencilere, öğretmen ve velilere yönelik yaz kamp programı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ayrıca okulumuz 11. sınıf öğrencilerine YKS bilgilendirme semineri yapılmıştır. Buna ek olarak ilçemiz genelindeki ortaokullar ziyaret edilerek okulumuzun sınavlı ve sınavsız bölümlerinin tanıtımı yapılmıştır.

YKS'ye girecek son sınıf öğrencilerimize yönelik sınav motivasyonu ve sınav stratejisi gibi konularda rehber öğretmenimiz tarafından seminer verilmiştir.