TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: yks

Kas

Akademik Takip Kurulu çalışmaları kapsamında okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz akademik takip kurulu koordinatör öğretmeni Mehmet KARAGÖZ'ün başlattığı ve öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde izleyecekleri yol haritası, okulumuzun hazırlık sürecindeki uygulamaları ve öğretmenlerimizin öğrencilere yapacakları koçluk gibi hususlar hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Olgun BOZ ise öğrencilerimizin sınava hazırlıkları sürecinde rehberlik servisinin uygulamaları hakkında bilgi vermiştir.

Öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Akademik Takip Kurulu ilk toplantısını yaparak 2023/2024 eğitim-öğretim yılının akademik çalışma plan çerçevesini çizmiştir. HEDEF YKS 2024 sloganı ile yola çıkan Akademik Takip Kurulu bu yıl öncelikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz olmak üzere alt sınıflardaki öğrencilerimize yönelik olarak da etkinlikler planlayarak uygulamaya geçirmiştir.

Çalışmalarının hayırlara ve başarıya ulaştırmasını diliyoruz.