Etiket Sonuçları: öğrenci

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Metin SAĞLAM organizesinde son sınıf öğrencilerimize yönelik TYT ve AYT deneme sınavları 15 günde bir olacak şekilde yapılmaktadır. Ayrıca tüm öğrencilerimize yönelik ayda bir olacak şekilde kazanım değerlendirme denemeleri uygulanmaktadır.

Buna ek olarak son sınıf öğrencilerimizi motive etmek adına üniversite gezileri, sportif ve sosyal faaliyetler de düzenlenmektedir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Olgun BOZ tarafından okulumuz öğretmen ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Etkili ders çalışma, etkili motivasyon" konulu bir seminer verilmiştir. Buna ek olarak öğrencilere yönelik MSÜ'nin tanıtımına yönelik çalışma ve bilgilendirmeler yapılmış, başvuru sürecinde öğrencilerimiz yönlendirilmiştir.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Murat AKYÜZ tarafından okulumuzun bir koridoru Ayet, Hadis ve dini bilgileri içeren afiş ve posterlerle donatılarak bir İLAHİYAT SOKAĞI oluşturulmuştur. Başta desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Hayrettin DENİZ olmak üzere gerek posterlerin hazırlanması sürecinde gerekse koridorun donatılmasında ciddi emek sarfeden okulumuz Müdür Yardımcısı Murat AKYÜZ ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

May

Okulumuz öğrencilerine yönelik sınav kaygısı, sınav stratejileri, motivasyon benzeri konularda okulumuz rehber öğretmeni tarafından bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerin katılım gösterdiği seminerde sınava hazırlık sürecinde problemler yaşayan öğrencilerimize çeşitli konularda yol gösterilmiş ve aydınlatılmıştır. Bu seminer çalışmasında emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Haz

İlçemizde AFAD tarafından kapsamlı bir tatbikat yapıldı. Sel felaketinin sıkça yaşandığı ve su toplama havzası olarak sel tehlikesinin en yüksek olduğu alan oalrak tespit edilen Fol Deresi havzasında gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyetine ülkemizin üst düzey yöneticilerinin yanında çok sayıda vatandaş da katılmıştır.

İlçemiz AFAD gönüllüsü ve temsilcisi de olan okulumuz Tarih Öğretmeni Harun İÇPINAR ve bir grup gönüllü öğrencimiz de tatbikata iştirak etmiştir. Bu faaliyete katılım gösteren ve öğrencilerimizde bu bilincin oluşturulması adına emek sarf eden öğretmenimiz Harun İÇPINAR'a teşekkür ederiz.