HAYRETTİN DENİZ - OKUL MÜDÜRÜ

Hayrettin DENİZ 1962 yılında Giresun İli Tirebolu İlçesinde doğdu. İlkokulu Tirebolu’nun Ede Köyünde bitirdi. Ortaokulu Yozgat İli Çekerek İlçesi Kazankaya Ortaokulunda bitirdi. Lise öğrenimini Rize Lisesinde tamamladı. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Tarih bölümünden 1984 yılında mezun oldu.1985 yılında Siirt Pervari Lisesine Tarih öğretmeni olarak atandı. 1987 yılında aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı yıl Zonguldak  Ulus Kozanlı Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. 1989 yılında aynı ilçenin Abdipaşa İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atandı.

1999 yılında Okul müdürü olarak görev yapmakta iken Müdürlük sınavlarına girerek kazandı ve Ankara’da seminerlere katılarak A grubu sertifika aldı. 2000 yılında aldığı bu sertifikayla müracaat ederek Trabzon- Vakfıkebir Ömer Nakkaş Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğüne atandı. 2003 yılında Vakfıkebir Ömer Nakkaş Ticaret Meslek Lisesinin Gülbaharhatun Kız Meslek Lisesi ile birleşerek Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine dönüştürülmesi ile birlikte aynı okula Okul Müdürü olarak atandı. Daha sonra Uzman Öğretmenlik sınavına girerek sınavı kazandı ve Uzman Öğretmen unvanını aldı. 5 yılını dolduran okul müdürlerinin rotasyona tabi tutulması üzerine 13.09.2010 tarihinde Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atandı. Bu görevinden 11.07.2019 tarihinde rotasyon nedeniyle ayrılarak 22.07.2019 tarihinde Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak göreve başladı.  Evli ve 4 çocuk babası olan Hayrettin DENİZ halen Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktadır.