Açık Lisemizde Mezuniyet Heyecanı

Okulumuz bünyesinde yıllardır onlarca öğrenci yetiştiren Açık Lisemiz 2021-2022 eğitim öğretim yılında da mezunlarına diplomalarını vererek uğurladı. Örgün eğitim ile ilçemizin tartışılmaz değeri olan okulumuz açık lise uygulaması ile de ilçemize ve civar ilçelere hizmet vermektedir.

Açık lise ile ilgilenen Okulumuz Müdür Yardımcısı Kadir BEKAR, okulumuz açık lisesinden mezun olarak Eskişehir Anadolu üniversitesi ilahiyat önlisans programına yerleşen öğrencimize diplomasını taktim ederken yaptığı konuşmasında son mezunlarımızın eğitimlerini eksiksiz olarak tamamlamanın ve kendilerine diplomalarını vererek hayata hazırlamanın kendilerine büyük memnuniyet verdiğini, bu kapsamda açık lisede görevli olan ögretmenlerimize teşekkürlerini iletmiştir. Yeni eğitim öğretim yılında da kayıtların devam ettiğini dile getiren BEKAR, mezunlarımıza ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hayırlı olsun dileklerini iletmiştir.

13-09-202213-09-202213-09-2022

Yayın: 13.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 12:10 - Görüntülenme: 215